Informatie


Algemene informatie:

CSE Online Computers streeft ernaar tegen de scherpste prijzen het compleetste assortiment aan hardware componenten te leveren. Wij proberen de levertijd tot een minimum te beperken, afhankelijk van de gekozen betalingsvorm en de leverbaarheid van uw bestelling kunnen wij doorgaans uw bestelling de volgende werkdag bij u afleveren door PARCEL of TNT

Betaling:
CSE Online Computers biedt u drie betalingsmogelijkheden, te weten betaling via IDEAL, overboeking op rekeningnummer NL63ABNA0461238500 en of betaling contant bij afhalen.

Afhalen:
Bestellingen afhalen is mogelijk na telefonisch overleg 06 36 16 99 15. Uiteraard worden er bij afhalen geen verzendkosten in rekening gebracht, wel order kosten € 10,00 bij bestellingen onder de € 50,00.

Verzendkosten:
De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht. 0 tot 30 kg € 12,50. 31 tot 100 kg € 40,00 kijk in dit geval of U een deel zending kunt maken

Garantie:
Bij CSE OnLine Computers krijgt U op alle producten een eerlijke garantie. Alle producten hebben een garantie periode van minimaal 12 maaden tot 99 maanden, met uitzondering van verbruiks artikelen zoals inkt , cartridges , CD's , Tapes , Kabels,batterijen.

Verzending:
CSE Online Computers streeft ernaar een zo open mogelijke relatie met de klanten op te bouwen. Daartoe proberen wij zo snel mogelijk leveringsproblemen en vertragingen via E-mail door te geven. Onze verzendingen geschieden via PARCEL of TNT Indien de bezorger niemand thuis treft, zal de zending opnieuw aangeboden worden, of kan deze de volgende werkdag bij het dichtstbijzijnde postkantoor worden opgehaald. Eventuele retourneringen dienen altijd voldoende gefrankeerd aangeleverd te worden.

Onbetaalde, of onvoldoende gefrankeerde zendingen worden niet door ons geaccepteerd en zullen retour komen.

Privacy beleid:
CSE Online Computers behandelt uw persoonlijke gegevens met de grootste zorg. Wij gebruiken geen van uw gegevens voor andere doeleinden dan alleen voor de verwerking van uw order, noch spelen wij gegevens door aan derden anders dan benodigd voor verzending van uw bestelling.

Tenzij u aangeeft het op prijs te stellen om onze wekelijkse (soms meerdere per week) aanbiedingen te ontvangen per email.

Product informatie:
Wij proberen bij ieder product een uitvoerige productspecificatie weer te geven, indien dit bij een bepaald product (nog) niet aanwezig is kunt u deze geheel vrijblijvend opvragen. U ontvangt dan van ons een mail met bijlage (PDF) met de uitgebreide specificaties.

Onderaan de specifiaties staat de garantie periode plus de levertijd, Mocht de levertijd anders zijn dan vermeld wordt u hier over in kennis gesteld.

Het kan voorkomen dat een product in onze catalogus een langere levertijd heeft dan wordt u hiervan in kennis gesteld, dan kunt u het zonder probleem annuleren, in dit geval boeken wij Uw betaling direct retour.

Het kan ook voorkomen dat een product ten tijde van bestellen helemaal niet meer leverbaar is ook in dit geval krijgt u de betaling direct retour op Uw rekening.

Aan onze aangegeven levertijd kunnen geen rechten worden ontleed.