Home     Sharkoon SKILLER SGK30 Red, gaming toetsenbord
Sharkoon SKILLER SGK30 Red, gaming toetsenbord

Sharkoon SKILLER SGK30 Red, gaming toetsenbord


Sharkoon SKILLER SGK30 Red, gaming toetsenbord


Zwart, US lay-out, Huano Red, RGB leds


€ 61.53


Artikelcode: SS1628215

  • Productinformatie

De SKILLER SGK30 Red is een mechanisch toetsenbord dat niet alleen indruk maakt door zijn hoogwaardige fabricage, maar ook met talloze andere eigenschappen die het hart van elke gamer en pc-liefhebber sneller doen kloppen. Het toetsenbord is in simpel zwart uitgevoerd, maar de geïntegreerde RGB-verlichting biedt spectaculaire effecten die ook naar eigen smaak kunnen worden aangepast met behulp van diverse instellingen. Dankzij een maximale polling-rate van 1000 Hz is de SKILLER SGK30 geschikt voor gamers die waarde hechten aan snel reagerende invoerapparaten. Het is ook een stijlvol alternatief voor wie snel moet typen voor het dagelijkse kantoorwerk.

Type
Gaming toetsenbord
Kleur
Zwart
EAN
4044951030019
Geschikt voor
PC
Toepassingsgebied
Gaming
Verbinding
Soort
Kabel

Kabellengte
1,8 meter

Aansluiting
1x USB
Toetsenbord
Lay-out
US lay-out

Toetsenbordformaat
Fullsize

Toetsen
Hoofdtoetsen
104 knoppen


Switch
Huano Red


Techniek
Mechanisch


Kracht tot actuatiepunt
45 g


Actuatiepunt
2 mm


Levensduur
50 miljoen Toetsaanslagen

Functies
Anti-Ghosting, N-Key Rollover, Macroprogrammering

Verlichting
RGB

Onboard
Intern geheugen
64 KB

Polling-Rate
1.000 Hz
Bijzonderheden
Aanpasbare verlichting en lichteffecten
64kb Onboard geheugen voor game-profielen
Vervangbare functie van de pijltjestoetsen met WASD-sectie

Software Eigenschappen
Gaming software
Individueel configureerbare toetsfuncties
Aantal profielen: 20
Driver
Windows
Kenmerken
Red switch: Lineaire switch, met medium weerstand (45g). Geen extra feedback.
N-Key Rollover: Door deze functie wordt key blocking en ghosting actief tegen gegaan voor het best mogelijke type/ game werk.
Overige informatie
In elke situatie volledige controle.
De SKILLER SGK30 beschikt over de “n-key rollover”-functie waardoor ingewikkelde toetsencommando's snel en betrouwbaar kunnen worden herkend en volledige controle zelfs in een hectische situatie mogelijk is. De ingebouwde toetsen met “anti-ghosting” zorgen ook voor een snelle en nauwkeurige invoer voor actief gamen en snel typewerk.

Nóg meer mogelijkheden.
Met de gaming-software voor de SKILLER SGK30 kunnen maximaal 20 gameprofielen worden opgeslagen. Hier kun je altijd met slechts een paar keer klikken naartoe voor de aangepaste instellingen. De intuïtieve macrofunctie van de software maakt het ook makkelijker om zelf gecreëerde invoercommando's op te slaan en te wijzigen. Met de vooringestelde functietoetsen kun je met een simpele druk op de knop toegang krijgen tot verschillende multimediafuncties.

Aanpasbare RGB-verlichting.
De geïntegreerde RGB-verlichting van de SKILLER SGK30 zorgt voor kleurrijke effecten en spectaculaire verlichting van de toetsen. En met een druk op de knop kun je het toetsenbord met meer dan 15 vooringestelde lichteffecten op allerlei manieren verlichten, waardoor het nooit saai wordt. Maar als je het aangeboden kleurenspel moe bent, kun je ook je eigen lichtprofielen naar wens instellen en opslaan en het toetsenbord helemaal je eigen draai geven.

Gemaakt voor duurzaamheid.
Er is veel aandacht besteed aan de hoogwaardige fabricage van de SKILLER SGK30, zodat het gereed is voor talloze toekomstige gamesessies. Dankzij de duurzame mechanische schakelaars en het snoer van gevlochten textiel is het toetsenbord goed uitgerust voor een lange levensduur. De schakelaars hebben een bovengemiddelde levensduur van zo'n 50 miljoen aanslagen. De vergulde USB-stekker zorgt voor een probleemloze en betere overdrachtssnelheid vergeleken met gewone aansluitingen.

Tijdloos en compact.
De SKILLER SGK30 is met een lengte van 430 mm en een breedte van 144 mm compact en ruimtebesparend. Met een hoogte van slechts 35 mm is hij aangenaam laag en het minimalistische, tijdloze ontwerp van het toetsenbord rekent af met onnodige afleidingen en richt zich in plaats daarvan op gebruiksgemak.
Accessoires
Meegeleverd
Handleiding
Afmeting
Breedte: 440 mm x Hoogte: 35 mm x Diepte/lengte: 144 mm
Gewicht
867 gram
Levertijd
Voor 18.00 besteld, volgende werkdag geleverd.